De Drinken & Zo Agenda!
Alle activiteiten van de komende tijd!
Hieronder kunt u de activiteiten van de komende tijd terugvinden op maand met daaronder de komende activiteiten voor deze maand.Februari 2019
zo 24 februari
  aanvang: 15:30
 
Miss Betty
Entree € 7.50
Wie zijn Miss Betty?Blues en Swing dat kan je verwachten van Miss Betty, soms beïnvloed door country en rock 'n roll, fijne uptempo swingnummers wisselen af met mooie hartverscheurende ballads. Eigen nummers doorspekken het repertoire. Het genre is geïnspireerd door blues door de jaren heen. Namen als Bonnie Rait, Lynwood Slim, Susan Tedechi, Duke Robillard, Aretha Franklin en vele anderen, zijn inspiratiebron voor het repertoire dat ze brengen. De warme stem van zangeres Monique, afgewisseld door prachtige kippenvel solo's van gitarist Paul en Saxofonist Eric, ondersteund door de strakke rythmtandem van Johan en Arno maken van ieder optreden gelegenheid om van te genieten.Maart 2019
za 9 maart
  aanvang: 21:00
 
ABDIJ BIERPROVERIJ
5 Abdij bieren, bierquiz, worst en kaas. € 25.= p.p. Inschrijven aan de bar!

zo 31 maart
  aanvang: 15:30
 
Slapback Jonny
Entree €5.00
Uit Blues magazine!
Nederland heeft er weer een onstuimige band bij in de vorm van Slapback Johnny uit Wijk bij Duurstede. Deze band bestaat uit Peter (zang en bas), Rex (gitaar) en Richard (drums) en werd in 2013 opgericht. Jaarlijks spelen zij ruim 50 optredens en ik kan mij eerlijk gezegd wel voorstellen waarom deze jongens zo vaak geboekt worden.
Ze spelen namelijk een rauwe, opwindende mix van rockabilly en jump blues. Een soort opgevoerde versie van the Stray Cats! Als opwarmer voor hun in 2018 te verschijnen debuut album is er nu een ouderwetse single uitgebracht.
De A-kant Hit Me Up spettert er gelijk op volle snelheid vandoor. Fel gitaarwerk, een boppende bas en een stug door rockende drummer. Doe daar dan nog een lekker mee brulbaar refrein bij en je hebt een prima song!
De B-kant Doin’ Time klinkt als net zo spetterend. Hier gaat het geluid meer richting de jump blues, compleet met blazers. Een nummer waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten.April 2019
za 20 april
  aanvang: 21:30
 
JUKE JOINTS MASTERS OF ROCK ROLLIN BLUES
ENTREE € 7.50

vrij 26 april
  aanvang: 21:30
 
Betty's Doghouse
Entree €5.=
Betty's Doghouse is een Rockabilly trio uit Middelburg en Vlissingen en haalt inspiratie uit vroege en hedendaagse Rockabilly, Rock 'n Roll en Countryhelden en mixen dat af met een bluesy sausje! Hun bandnaam is ontleend aan de bekende cartoon “Betty Boop”.

Al ruim 15 jaar speelt Betty's Doghouse op grote en kleine festivals in binnen- en buitenland met voornamelijk covers van bekende en minder bekendere artiesten zoals Johnny Cash, Eddy Cochran, Carl Perkins en The Planet Rockers!

Komende Evenementen
24 februari
Miss Betty 9 maart
ABDIJ BIERPROVERIJ
Foto Album


Contact:
Wilhelminakade 5 1421 AB Uithoorn
0297 - 561073
info@drinkenenzo.nl
Openingstijden:
ZO - DO : 12.00 - 01.00 uur
VR - ZA : 12.00 - 02.30 uur

Content Copyright 2012 Drinken & Zo Versie: 3.0 Website Copyright 2012 RemPro.NL